Just Vanilla

Cafe/Club/Restoran Just Vanilla se nalazi na najlepšem i najmirnijem delu Savskog jezera, okružen prirodom i svežim vazduhom. Tako blizu centra, a daleko od gradske gužve i buke.

Iako novootvoren, već je svima dobro poznat po luksuznom ambijentu, gurmanskoj hrani i prijatnoj atmosferi, po dobrom društvu i nezaboravnim dnevnim i noćnim žurkama.

Ali, sada želimo da vam predstavimo Just Vanilla-u i Adu kakvu možda još niste upoznali, Adu u drugom godišnjem dobu – nakon letnje gužve, a Just Vanilla-u kao izlaz iz stresnog gradskog u jedno krajnje mirno i opuštajuće okruženje.

Poštujući, pre svega prirodu i prelepo okruženje u kome se nalazi, pročelje kluba osmišljeno je kao stakleni zid i goste dočekuje sa otvorenim pogledom na Savsko jezero, naglašavajući tako istinsku lepotu same lokacije.

Just Vanilla Banquet Service

Svesni prefinjenosti samog kluba i lepote prirodnog dobra koje ga okružuje želeli smo da sav potencijal iskoristimo do maksimuma. Van sezone, kada je za nas ovde svakako najprijatnije, a umirujuća strana jezera dolazi do najvećeg izražaja u mogućnosti smo da ponudimo sve svoje kapacitete za Vaše lične ili poslovne potrebe.

Bilo da se radi o poslovnim okupljanjima, press konferencijama, promocijama i prezentacijama, obeležavanju godišnjica i nacionalnih praznika ili nekoj ličnoj proslavi (rođendanu, venčanju, krštenju), naš klub i stručni tim Vam stoje na rasopolaganju.

Bogato iskustvo u organizovanju raznih svečanosti omogućava nam da funkciju bilo kog tipa prilagodimo svakoj osobi ili potrebi i to do najsitnijih detalja

Klub je bogato opremljen svom opremom za Banquet service, kako za svoje potrebe tako i za nužno iznajmljivanje. U slučaju da svoju proslavu vidite na nekom drugom mestu, a uz našu logističku podršku, možemo vam ponuditi niz alternativnih lokacija.

Svi događaji su po potrebi opremljeni audio-vizuelnom i drugom opremom (profesionalno ozvučenje, scenska rasveta, projektori, mikrofoni, štampač, itd…)

Lokal je opremljen bežičnim internetom.

Moguće su i dodatne usluge: čuvani parking, kurir, fotograf, muzičari, obezbeđenje, cvetni aranžmani itd…